Elemek megjelenítése címkék szerint: G

Vége a tenge lenge kereszténységnek,és fel kell hogy készüljenek Isten gyermekei az utolsó idők nagy megrázkódtatásaira, amelyek mindenkit elérnek, és akik kitartanak Krisztus mellett a szenvedésekben azokon megnyugszik a Dicsőség Szelleme. A tanítás az ózdi Maranatha Gyülekezetben hangzott el 2011.04.10-én.

szombat, 13 február 2010 00:00

Gönczi Zsolt: Az atyaság

Úgy tűnik, hogy a mi generációnkban a legtöbbünknek nem voltak szellemi atyáink, akiknek az életvitelén és tanításán keresztül megtapasztalhattuk volna Mennyei Atyánk szeretetét. Azonban egyáltalán nincs veszve semmi, mert mi magunk kaphatunk kinyilatkoztatást Istenről mint Atyáról, így később, amikor már sok szellemi tapasztalaton és jellembeli változáson átmentünk, mi magunk lehetünk szellemi atyák, akik másokat segítenek elindulni Isten útján. Ebben az igehirdetésben Gönczi Zsolt, személyes történetén keresztül osztja meg velünk, hogy miként kapott kinyilatkoztatást Istenről, mint az ő mennyei apukájáról, aki szereti őt, és elmondja nekünk azt is, hogy ilyen kinyilatkoztatást természetesen mindannyian kaphatunk. Ez a tanítás Budapesten, az Aratás Gyülekezetében hangzott el.

csütörtök, 05 május 2011 00:00

Gál Lajos: Jézus Krisztusról, mint megfeszítettről

Nem fogjuk tudni Jézust követni, a kereszt igazságának megtapasztalása és alkalmazása nélkül. A mostani időkben is tömegesen vannak azok, akik nem értik meg ezt az igazságot, így aztán csalódnak amikor rájönnek, hogy a hívő élettől nem azt kapták, amire számítottak. Miért? A válasz, a keresztről szóló igazságban van. Igehely: János 19,26-27 Ez az igehirdetés 2011-04-22-dikén hangzott el Sopronban. Közzé téve a soproni Bárka Baptista Gyülekezet engedélyével.